Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDEN HINNER INTE MED

De är fullt upptagna med vad  de gör
och tiden hinner knappt med för det
är mycket  på  gång  och i görningen,
men ställer man en konkret fråga om
vad de egentligen håller på med, blir
de svarslösa för att de inte vet vad de
håller på med.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-09 16:15



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De va pa tiden du tog tid pa dig med en kommentar
2016-05-09

  gunnnar nylund VIP
Hmm, vad är detta ! Är bläcket i datorn
slut? Skrivs prosan så fort att prickarna
blåser bort i det mediala bruset.
De kanske har hamnat i ett parallellt
universum och susar omkring där!
Forstar inte detta!
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP