Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart ska jag resa...?

Vart ska jag resa i sommar?
Ja, det blir i alla fall en resa
och den blir skön!

Jag ska få komma till gamla England igen!

Att beställa en god starköl på en
gammal engelsk pub
Det är ju lycka det.

Vad skulle jag annars göra?

En resa ska göras
den saken är klar
klar som korvspad.

Då blir jag frisk
till hälsan och humöret
Det lovar jag.

Yes, go for it...!




Fri vers av bohemen VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2016-05-09 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP