Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Ocay – bokstaven c = 99 fungera27. Ännu 1 (en) sång 3727

[just] (nu) {tydligen} på gång… wow. Rimligen blir [figuren] sång på gång… 1 {en} modell som ”farbrorn” (bestämd form) [n-genus] <b/ /B> kan bygga (vidare/ /weiter) on eller på – wow… poster format [70x100] (cm) är {funktionell} info. 70x100 fungerar – tydligen. Wow… enligt manualen. Ånyo: 70x100 […] tydligen. Syntes(en) Ba+ fortsätt10127. F8 (ø) foerecomm10127. 

20.57 [ungefär] (just) nu. 20.58 och 20.59 […] foerecomm10127. 

På foerecommen anledning – aennu [ä/ /Ä] en eller 1 (e2929) fig3027. Bigramme29 ae [®] foerecomm10127. 

___ ___ ___ ___ ___  
___ ___ ___ ___ ___  
___ ___ ___ ___ ___  
___ ___ ___ ___ ___

Bach fungerar [formellt] i en (1/ /e2929) fonetic mode10101. Basic foerecomm10127.  

 

 

 

  




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 189 gånger
Publicerad 2016-05-09 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed