Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅKGRÄSKLIPPARENS SÅNG.

sensorrytmer piskar
hjärnans gränssnitt
musikalitetens död

naturvidrigt skärs
gräset sönder
till en smoutie
med klipparens vrål

grön ävja som kväver
daggmaskens gångar

död jord
död rytm
död musik

död metall åker
i våra trädgårdar

teknikens triumf
över Heavy_metal
urkåta growis med
slemmiga basriff.

© Bosse 9 maj 2016.





Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-09 23:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Den hetsiga stresstiden
Beskriven i skärande
Avgasbuller. Skickligt
Skaldat från gräsrotsnivå!
Såg en robot klippare
Förra Sommaren
Som rymt låg och surrade
Bortglömd i ett Dike.
Klipper själv för tillfället
Med handgräsklippare
Gediget manuellt arbete
:)

2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten