Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och, ja, kära läsare, det är naturligtvis inte skitkul på riktigt det Fritzl har gjort, men som alltid: Det man inte kan skämta om kan man inte ta på allvar. Och det är Josef jag driver med, inte offren.


Släkt i källaren



Här i min källare har jag släkt,
alla är klädda i fotbollsdräkt.
Jag vill skapa mig ett fotbollslag.
Min trupp den ökar minsann dag för dag.

Josef Fritzl - uti sitt källarplan
Josef Fritzl - har sina underbarn

 

Ja, ni fattar nog faktiskt själva
att jag tarvar en felfri elva,
ja, en inavlad trupp med driv,
där kan man snacka om kollektiv.

Josef Fritzl - libero på fotbollsplan
Josef Fritzl - en äkta huligan

 

Nu kanske tycker ni att jag är sjuk?
Men Pep och Mourinho kan suga kuk:
För nummer tio är höggravid,
så nästa år tar vi Champions League!

Josef Fritzl - han leder fotbollstruppen
Josef Fritzl - vinner Europacupen

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Judas Ekholm VIP
Läst 763 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-10 15:59



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale

Nicomachus introducerade
tal som inte går att dela jämnt
Talet elva är ett defekt, omättat
och fattigt tal
Josef Fritzl är av samma skämt
När han delade defekta gener
i sin källarsal
Humorn måste ta vid
vid allvarliga händelser
För att bearbeta fall liknande
denna Josefs skändelser


2016-05-10

  Nellie629
haha josef fritzil e fucked up
älskar rimmen dou,

ah vänta, va inte josef en av jesus vänner btw?
så vi har
spion judas
regissör jesus
och josef...
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP