Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sista tåren trillat

När sista tåren trillat

så kom de grå molnen svepandes in över oss

och det ljumna sensommarregnet fortsatte ömt

att kyla mina nu söndergråtna kinder.

Bakom ögogloberna flödade emellertid fortfarande ett hav av tårar

så massivt att det omöjligen skulle kunna tränga igenom mina redan överbelastade tårkanaler

så massivt att ögonen nästintill trängdes ut över kanten.

Men kanske vore det lika väl

med ett sinne mindre

att förnimma alla källor till sorger med.




Fri vers av Denko
Läst 411 gånger
Publicerad 2016-05-10 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Denko