Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT PILGRIMSVANDRA SANTIAGO DE COMPOSTELLA

Att pilgrimsvandra kan vara  en  filosofisk  vandring,
en  poetisk  vandring,  en  eftertänksamhetens  vand-
ring,en mystikens och äventyrens vandring,den kan
också vara en terapeutisk strategi i en  läkningsproc-
ess från ett trauma, sorg eller misslyckande och und-
er denna vandring kan man möta dem alla från värld-
ens alla hörn  med  varsin  pusselbit  i  det  stora  livs-
pusslet som människan  utgör i sin gemensamma hel-
het.
Att vandra är fysisk och psykisk meditation i rörelse.
                                                       _




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-10 21:38



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Som stigfinnare man är,
med käpp och skoskav,
uti världen det bär,
bort från vaggan till en grav.

Nja, får nog fundera lite på en utflykt
av detta slaget... men det är säkert
en givande upplevelse. Såg ett program på TV om just detta... väldigt
intressant!
2016-05-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja ! Vi är några här på poeter.se som överväger göra detta.
2016-05-11

  mare VIP
Min längtan
att få vandra den
dina rader
sparas
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP