Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MANIFESTATION

Vår inre styrka
har vi i människoarvet

de goda tankarna
delar vi med oss
utan permanens
flyger de som svalor.
…........
Ur de goda tankarna
skapas människorna
till en oföränderlighet
bland rymd som förgår.

Varaktigheten är att
begrava minnet, orsaken
till minnet av handling.

© Bosse 11 maj 2016.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-11 04:48



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Gudomligt av Helige
Ande inspirerade Ord"
Tack!
:)
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten