Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖREDRAGET

Alltid lika intressant höra på  föredrags-
hållare  som håller  föredrag  om varför
de håller föredrag om något som aldrig
blir mer än ett föredrag om att hålla ett
föredrag om föredraget som aldrig blev
av.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-11 11:33



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja, de e mycke en ska höra innan man sluta lyssna.
2016-05-11

  gunnnar nylund VIP
Det här var nog ett föredrag som
hamnat i korsdrag. Jag föredrar nog
föredrag enligt fördrag.
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP