Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten spelade tonårsidiolerna i The Kristet Utseende in på skivan "Djävulsvingar över kapellet". Länkar låtuslingen nedan. Och det är alltså jag som skrivit texten.


Styggare kan ingen vara

Styggare kan ingen vara
Än Guds lilla homoskara
Hampablad i pipans fäste
Här uti vårt knarkarnäste

Nu har våra koprofager
Gett oss avföring på lager
Så jag kan för er berätta:
Vi får alltid vara mätta

Blad av stora, gröna växter
Blir en bok med Gudatexter
Som vi läser strikt och följer
Inga frestelser vi döljer

Gläd dig då, du homoskara
Sodoms Gud skall dig bevara
För hans lustar måste alla
Bögarna på knäna falla

Vad han tar och vad han giver
Samme bock han dock förbliver
Och hans mål är blott det ena
Att ta pojkar mellan bena



 * * *

https://www.youtube.com/watch?v=rOiYEXcf3P4




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Judas Ekholm VIP
Läst 559 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-13 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP