Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet gömmer allting

havet gömmer allting som händer
i djupet av sin grav
men minns inte stormarna igår

krusningarna på ytan
behöver lugn och ro




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-13 12:17



Bookmark and Share


  Anya VIP
En fin text som håller ihop från början till slut. Fin besjälning av havet... Ja vi behöver alla lugn och ro...precis som havets krusningar.
2016-05-13

    ej medlem längre
Jag håller med. Universum är absolut för stort, redan havet är det.
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson