Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt blev bättre när hon kom till honom. Hans liv har förendrats.


Kärlekshistorien

Livet är mycket bättre nu än förr.
Det märkte jag sedan du knackade på min dörr.

Och bjöd ut mig en klar och vacker kväll.
Åh älsklingen! Hon var så vacker och snäll.

Vi gick till ett disco där vi dansade hala natten lång.
Ända till morgonen grydde för då dog all sång.

Sedan gick vi hem till mig och la oss.
Vi kände kropparna mot varandra.
Och munnarna som blev en lång kyss.

När vi vaknade nästa morgon låg du bredvid mig!
Så otroligt vacker!!!!




Fri vers av robban_bowl8
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-05-05 19:21



Bookmark and Share


    HiFi
så ljuvligt som det bara kan bli.. går inte att ta miste på glädjen att skriva här inte!!!!!!!!
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

robban_bowl8
robban_bowl8