Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur girighet kan förstöra ett helt kärleksförhållande. Han bedrog henne


Ett svek

Girighet…..mänskligt
Men ändå…..oförlåtligt
Ett begär

Måste ha…..även ta
Oförglömligt…..det du sa
Ett tvång

Bedrägeri…..du lögnare
Hysteri…..en bedragare
En synd

Värdighet…..inget kvar
Inget svar…..på min fråga
En plåga

Kärlek…..är borta
Aldrig funnits…..lögn
Ett svek




Fri vers av robban_bowl8
Läst 864 gånger
Publicerad 2007-02-03 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robban_bowl8
robban_bowl8