Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snopen snopp stopp


Ett staket om mitt sekret

Berövat mig framtida framtider

Sex sjudit utan karmisk konsekvens

Tidspegeln blankar mina ögonblick

Släkten släcks nu ut

Jag är änden, spetsen och


stupet






Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-14 06:53



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
sorg och ändå någon slags humor!
2016-05-16

  KYREUS of Sweden
Out-posting
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP