Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av någon med viss erfarenhet av Italien, livet och människorna. Utöver ett möte i poetmejlen. Om jag tror på spöken vet jag inte. Men jag tror på pöken, att folk... det går ju att se på teve.


En sådan där känsla, uttryckt blott i ord




Blott människan
med all sin klokskap
kan stå i vägen för lärande.

Att se på
när andra försöker
må vara lätt hänt,

men att tvingas se på
utan att få lägga sig i,
se det är en konst att snickra vidare på livet ut.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-22 08:44



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Låter nästan som diktatur..i min tolkande läsning..
2016-06-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP