Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet är kort. Ta vara på tiden.
Gör vad du vill. Låt ingen annan störa friden.
Glöm inte bort att leva i nutiden.
Det är ingen vits att oroa sig för framtiden.
Lev ditt liv. Ingen annans.
Lev här och nu ingen annanstans.
Gör dig av med folk som sviker.
Skrik när hjärtat skriker.
Släck branden när det brinner.
Kämpa dig upp när balansen försvinner.
Ge ditt allt i alla lägen.
Om du går vilse, hitta tillbaka till vägen.
Ansträng dig för att nå dina mål.
Dela med dig av dina erfarenheter, var inte snål.
Hjälp människor som behöver dig.
Hjälp inte människor som vill klara sig själv.
Be om hjälp när det är svårt.
Lär dig att livet inte alltid är lätt. Ibland kommer det att vara svårt.
Våga släppa taget.
Men glöm inte att kämpa till sista andetaget.




Fri vers (Fri form) av PhilipN89
Läst 245 gånger
Publicerad 2016-05-14 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhilipN89