Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GATUBLOMMA.

trottoaren blommar
på sitt vis, ibland
då kylan tvingar konsten

människans uttrycksförmåga
till asfaltblommans glädjesång

den grå cementen, prålar
i rött, grönt och gult
min själ flyr i lyckorus
in i blommans vita öga

© Bosse 14 maj 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-14 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten