Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bihang till "De heliga könens lust och de omättliga magarnas hunger"


LIVETS OBÄNDIGA RING

I ungdomens eviga källa,varje törstande vill dricka
dess nektars liderliga sav från det blommande sköt-
ets outsinliga källa, vars förföriska kalk av åtrå upp-
lösa tid och rum i svindel och extas.
Den visdom naturens lagar förenar, går  alltid igen
kring livets obändiga ring i jakten på "Den heliga Grals bägare"
                                            *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-14 19:01



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men usch å fy ! Inte var det ett sånt vatten ja mena, nä, hära rör det sig om de mest ljuvliga nektar
2016-05-14

  gunnnar nylund VIP
Källa å källa, vad ska det här föreställa.
Livets vatten, det är väl det som porlar
i skötet??
2016-05-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
I Asien där bli man nära nog uppäten av dessa köttätande växter å titta man för djupt i källan är risken stor att drunkna.
2016-05-14

  gunnnar nylund VIP
I brist på den snåla tillgången av detta
livgivande vatten, må vi tillskansa oss
våra fröjder med aqua vitae å dess
förföriska promillen.
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP