Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- i väntan på mitt stödmedlemskap.


Sitter.

Och pillar rent naglarna med en kniv. Jag saknar kromosomen som gör att jag fullt ut uppskattar idioti. Min… lika så andras. En annan sak är när folk ställer sig själva eller någon annan på piedestal. En tredje grej jag ogillar är min egen otillräcklighet.
Du dör ett spöke, din jävla fitta! (säger om mig själv).
ensamheten är mitt hem, min själ, min avgrund...
saknaden som en kniv genom en…
- Du vet du vad (klunk, klunk, klunk, klunk mera vin i glaset) låt oss skita i det för nu! Jag menar älta gammalt skräp – vad hjälper de oss nu? Skitsamma… Låt oss skåla för ett nytt år! Tror inte de blir bättre (generellt) men vi kan bli bättre… Du och jag!
Ute på torget springer en kvinna runt i psykos, stannar och hukar sig, och hoppar upp med händerna mot himmeln. Vad hände med oss? Vad hände med våra drömmar…
- Tror du verkligen jag kan få jobb som programmerare?
- Absolut! De är inga övermänniskor (tro mig) jag har jobbat med många många programmerare och de är inga super geni direkt…
- Tror du verkligen det…
- Jag vet det… Slappna av, drick lite du med…
Bortom moln och horisont, där växer avsky…
Du vet livet är som en trampolin… gillar man inte studsa upp och ner så är det inget för dig…
Sliskig pasta och billigt lådvin…
- Skål, vi är de nya kungarna och drottningarna. Framtiden ser på oss med stor fasa… Vi är här för att kniva ner den. Dra ner den i smutsen och pissa den i ansiktet. Vi är här för att spotta på skapelsen…
- Nä, de stämmer väl inte?
- Nä, inte vi men folk i allmänhet… Fast dem är övertygade att så inte är fallet… Så kanske vi också?
- Jag gillar din kuk.
- mm hm…
- får jag suga den?
- nä.
- Varför?
- kittlas så…




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-31 12:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Haah! Roande o oroande
Gräsrots existentialistisk
Skrivelse. Inget som ger
stol i Kungl.Akademin
Men det är nog ändå
inget som denne
begåvade poet
har nåt större
intresse att
däruti bli
utvald?
;)



2022-12-31

  Evelyn Falk Möller VIP
Hahahaha....
underbar läsning :)
Roligt slut.
2022-12-31

  Gunnar Hilén VIP
Hahaha ettt lätt överraskande slut. Det skålar man för !
2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson