Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravitet - fett tungt ni vet



Är inte skammen som

drar ner mig, det

är jag som drar upp skammen

på torra land och

vi 2

som

sedan

byter plats

i lagen om

densitetens namn




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-16 14:07



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Kampen om landet som är
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP