Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina år just nu

Minspiration lätt kemisk,
dopad ande,
och själ lik väl







Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-16 14:29



Bookmark and Share


  mike irow
tideräkningar som om de röjer
i våra liv sina meningar...
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP