Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blåst på kuken !


Utfryst, tvingad till Celibat!


Horan erbjuder sin fitta,
med lystnad, till ~~~~
männen -- som pilska
tackar å 'sätter på' !~
De skrockar, -- heta av
Njutningen att de - - - -
- SNART, ska få *GÅ*!!

Själv, får jag - Ingenting!
Min kropp jagar, vilt, det
Förflutnas genomförda ~~ ~
Orgasmer;- tycker det är så
stumt å grått att de har
uteblivit i så många år.
För djävligt, -- helt enkelt!

Det ofrivilliga Celibatet
väcker många frågor, --
-- som vill ha svar ! -
Varför är jag så isolerad?!
VEM är då jag som verkar va´
dömd till djävla Ensamhet? ? ?
Varför vill Ingen ta i mig ??!!

Å, VEM njuter de knullar,
som JAG borde haft !
Jag kallar henne HORA!
Hon är den levande Satan!
Den som älskar henne, -- står
i fiendskap mot MIG ! Skall, --
DÖDA henne, - om jag kan ! !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-17 20:26



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Livet är orättvist - tyvärr är
det så!
2016-05-18

  Solstrale VIP
Rena din kraft så kommer det snart, det hat som väckts i ditt sinne, att blott bli ett minne. Då när doften är du, icke hat mer, då han dig ser.... :) han blir din och du blir hans...
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf