Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Jag vill känna nektar från din mun
krama din midja i långa stunder av närhet
föreställa mig ett liv med din kärlek
som regndroppar som faller ner utan vidare

Jag vill prova lägga mitt hjärta mot ditt hjärta,
dansa med den mjuka takten som slår oss ihop
kommunicera med dina lemmar i olika dimensioner
hitta dig mitt i vägen, kanske älska dig med bara en puss

Jag vill prova skrika tyst och trampa jämfota på rutinerna
säga att vi: har hittat kärnan i vår relation
med en duns av vilja och tur i ett försök att inte försöka möta
det man inte vill vänta på: rädsla

Jag vill smaka på dina ögonfransar mitt i en konversation,
viska i ditt öra okända ord som du inte kan uppfatta
för att kunna röra din hud utan frågor, utan skuld
i en evig dans med sol och utan sol




Fri vers av Minona
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-17 21:28



Bookmark and Share


  mike irow
underbar text!!!!bravoooo1!!!! bravisimooo!
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona