Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill pussa dina långa ögonfransar

Jag vill pussa dina långa ögonfransar

blåsa i din mun heta ord

som fastnar i din hud

tända ljuset i ditt hjärta

och vandra i ditt inre, utan måste, utan kläder

Hitta mittpunkten i din existens

med hjälp av fingertopparna

dansa i timmar med din mjuka tunga

och befria dina fångade gråa duvor

till en bättre och vackrare existens




Fri vers av Minona
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-17 21:33



Bookmark and Share


  mike irow
suvärent skaldat, och mednån erotisk
vidpust,,,,för mig tror jag o är nöjd
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona