Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens skugga

I nattens skugga finns den dolda känslan av tomhet

det finns ingenting som kan förklara dina tårar

dina sänkta axlar som speglar uppgivenheten

dina torra fötter som sakta går mot ingenting

Du vill skrika mot intet

har förlorat vardagsvingarna

och har all tid för att göra allt

och ingenting




Fri vers av Minona
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-17 22:03



Bookmark and Share


  mike irow
har förlorat vardagsvingarna...slår
sitt pris upp mot taket du förmedlar rätt till hjärtat poetisk
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona