Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyra aforismer


Kortrandigt

Bättre kortrandigt
än långrandigt.

Korta strofer
är inte
katastrofer.

En kort text
passar varje
kontext.

Kort är ett
säkert kort.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 396 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-08-16 15:31



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Bra där!
2016-08-22

  anits VIP
En kort och fyndig text, som väcker många tankar!
2016-08-20

  ResenärGenomLivet VIP
Du har en förmåga att få korta texter att orsaka långa funderingar...:-))
2016-08-19

  louisegirl
Ja hellre kort än långt...Bra!
2016-08-18

  M.Eta
Du är mästare på att få till en långrandig handling med få ord så den blir kortfattad!
2016-08-18

  limerick
Virtuost!
2016-08-18

  KattenKin VIP
Bara det inte är korthugget, och det är sällan du, du har tvärtom en fantastisk förmåga att säga mycket med få ord.
2016-08-17

  Marianne Räf
Spelar väl ingen större roll om
texter är kortare eller längre !
Tycker det är innehållet som
räknas.
2016-08-17

    Dan Myrbeck
För de som inte har fattat
att det är bra med kortfattat,
har jag denna text författat.
2016-08-17

    ej medlem längre
En mästare har tecknat här!
2016-08-17

  Gunnel Eriksson VIP
Stort innehåll i det korta.
2016-08-17

  Fem hjärtan VIP
Fyndig kort text som väcker tankar..!
2016-08-17

  soligajag_1 VIP
Härligt med sådana "kort i leken" !
Gillas mycket!!
2016-08-17

  Rise Little One
Kort och koncist är grunder för matematiskt tänkande!
2016-08-16

  Maria Sundelin VIP
Kort notis
2016-08-16

  walborg
TAck för härlig läsning!!!
2016-08-16

  Eva Helene VIP
Kul kortlek!
2016-08-16

  Ingrid Trolle
Din förmåga att
skriva kortrandigt
är helt obetalbar. :)

2016-08-16

  aol
Fyndigt,
2016-08-16

  Per Drysén
Fyndigt med variationer. Tänkvärt.
2016-08-16

  Anya VIP
Underffundigt som bara du kan. Gillar hur du angriper kortheten.
2016-08-16

  Marita Ohlquist VIP
Kort skall med kort lönas, skickar ett ess!
2016-08-16

    ej medlem längre
Ja kort hinner man inte tröttna på.
2016-08-16

    ej medlem längre
Lekfulla ordlekar. Hellre ordroligt än oroligt. ;)
2016-08-16

    ej medlem längre
Den här var rolig. Speciellt slutet:

"kort är ett säkert kort"
2016-08-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Alla bra och tankeväckande!
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck