Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varierade verser.


På lugna gator...


Har gått på lugna
gator... som ådror
genom en himmel.

Nätverket var
Omfattande, som
träd i en stor skog.

Sökte de vassa
Infallen som skulle
rädda Kärleken !

Svaret på min
Längtan blåste i
den rosa vinden.

Den mask, jag inte
bar, befann sig
i Ingenstans...

Löften som givits
svävar på
drivande moln.

Våndan blev
ett Inferno av
blå Synder.

Ingen visste den
rätta vägen ut
ur Tillståndet!

Framtiden är
en förtrollad
Hemlighet !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 377 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-20 01:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
På väg genom livet...sista versen visar på förväntan inför framtiden...fint...
2016-05-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Bilder målade i få ord, men av stor betydelse.
2016-05-20

  louisegirl
Magiskt målar du med dina ord, oändlighetens bilder kommer för mina ögon...Bravo!

2016-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Med tunna penselstreck måla du stora bilder i livets galleri
2016-05-20

    ej medlem längre
Du bygger bilder och nya världar att besöka med dina ord. Gillas. Mycket.

2016-05-20

  överlevaren VIP
Svävar i oändligheten, bra!
2016-05-20

  Solstrale VIP
Glasklart! Jag greppar detta så precist som dina målande klarheten efter varandra! Underbart! Du är underbar! Tack för du delat denna!
2016-05-20

  H.C.B
kryptiskt och jävligt bra.
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf