Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan påverka

Om det som "är"

inte är bra

gör en förändring

för att få det bättre

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-15 21:26



Bookmark and Share


    JJ VIP
Helt rätt! Organisera er! Enkelt och sant! Mvh. JJ.
2016-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP