Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar dej in i min bergfasta kärleks borg


Dina bröst är som svalor som häckar.
Dina ögon är som skogens bäckar.
Jag vet dina rädslor och din bottenlösa sorg.
Jag tar dej in i min bergfasta kärleks borg.
Min älskade, min älskade, kom i min famn.
Låt mej viska, tala, och sjunga ditt namn.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-21 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP