Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad händer med oss, med dig och mig om allt bara kollapsar?


Kollapsa

Vad händer med ens liv om allt bara kollapsar?
Vad händer med ditt liv när jag kollapsar?
Det är inte om, utan när.

Du och jag, vi som är som ett.
Saknar fortfarande varandra, efter alla dessa år,
bara sekunder efter att vi har skiljts åt.
En kärlek som vår har ingen annan känt.
Men det är inte om, utan när.

Om jag kollapsar finns jag inte kvar.
Min kropp fungerer som den ska.
Men jag finns inte kvar.
Om jag kollapsar kommer du då att gå?
Det är ju mig du älskar och jag finns inte kvar.
Och det är inte om, utan när.

Om det sker kommer du då, precis som du faktiskt sagt,
att göra allt som står i din makt?
Göra allt för att hitta mig och föra mig hem till dig.
Där jag faktiskt trivs som bäst.
För det är inte om, utan när.

Jag är ingen deprimerandes själ, jag mår faktiskt bra.
Men jag vet att det nån gång kommer hända och
jag vill bara vara säker på att den enda människa i världen
som jag faktiskt älskar på detta sätt,
kommer stå där bredvid och leta år och dar om de behövs
för att hitta allt som kollapsat i den storm som utbröt inom mig.
Jag vet nämligen att det är inte om, utan det är när.




Fri vers (Fri form) av Detskrämmermig
Läst 436 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-22 22:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin denna. gillar skarpt.
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Detskrämmermig