Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av att förstå


Känslan så mycket snabbare
än tanken
-speciellt i att hinna känna igen
det fina i livet
Som om känslan varit med förr
och vill få förståndet att förstå likaså




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-23 15:44



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Mycket bra skrivet!
2016-06-01

  Respons VIP
Känner igen det där!
2016-05-24

  KYREUS of Sweden
Skarpsinnigt sant
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP