Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den morgontröttes kvällsbön.

Till kvällens förnöjelse har
jag läst ett par strofer
ur min mormors bönbok.

” det är förträffligt
att vara underställd
någon annan, att ha
en förman och icke
vara sin egen”

”det är mycket tryggare
att lyda än att befalla,
lydnad av kärlek
är en lisa för själen”

Därför min Herre och Gud
böjer jag mina knän i lydnad
för den kärlek jag undfått
genom att tjäna Dig. Amen

© Bosse 23 maj 2016.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-23 19:55



Bookmark and Share


  Titti Rydberg VIP
I Jesu Kristi namn Amen!!
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten