Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som nu är här

 

 

 

det kvällnar, solen kryper in
bakom tak av halm, och jag 
kan bara hålla ett
tillbaka

 

kullersten och bord av trä ska 
sova strax, mitt vin
är inte drucket än

 

 

ett mellanrum, en afton 
en liten tid att se och 
vara stilla

 

en natt precis 
precis innan, nu

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-23 23:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker mycket om den här! Tack!
2016-07-02

  Eva Langrath VIP
Ett litet nådesögonblick.
2016-05-24

  lila fjäderblomman VIP
Skön stillsamhet.
2016-05-24

  Blåbäret
En kort stund som gör stor skillnad. Att djupandas i en paus av fullkomlig harmoni och låta tiden upphöra...bli mer till svävande och omslutande och endast existerande nu. Njutbart!
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP