Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen

När jag ser på världen
Ur mitt perspektiv
Ser jag en värld som vill rämna
Gör det inte
Världens folk

Varje tanke är dyrbar
De kan bygga upp
Men de kan också förstöra

Sänd denna planet
Varje vän varje fiende

En kärlekens tanke
Och ni ska se

Vi är mer än krigen
Vi är mer än girigheten
Vi är kärlek

Ur Världsdikter ej utgiven bok på 18 sidor blandat svenska och engelska




Fri vers (Fri form) av Hansine
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-24 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hansine