Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet

Barnet vad tänker det på?
Här är mor, far och jag
I vårens bländande ljus
Allt som jag aldrig har sett
Leksaker och björnar
Mobilen över min säng
Med dem pratar jag så ofta som jag får lust

I badet trivs jag och sprattlar
Och skrattar och ler ofta
På skötbordet blir jag ompysslad och klädd

Nu är det natt och mörkt
Det är dags att sova
God natt mor säger till mig
Jag sover alltid så gott

Ur Världsdikter




Fri vers (Fri form) av Hansine
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-31 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hansine