Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS ÄR "PERSONA NON GRATA"

Nä !  Jesusar  passar  inte  här,  sådana  där  med
samhällskritiska  ideer,   som  drar  med  sig  folk
på upptåg mot stat o kommun.

Dessa  parasiter  och  latmaskar,   som  helst  vilja
sitta under ett fikonträd och lukta på blommorna.
Nä ! känsler å sånt där är för fjoller å de led bara
till melankoliska sjukdomar å deppresioner.

Nä ! jobba !  supa o knulla !  samt  titta på idrott å
mecka me bilar,de e normen det, och finns det en
avundsam och elak tunga som  kan  förstöra  livet
för andra, så är detta helt  klart  godkänt, för  vem
fan vill veta  någonting  som  stör  den  incestuösa
inavelsbesatta  byn, där  man  tänker  med  magen
kuken och musklerna, istället  för  med hjärtat och
hjärnan.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-26 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP