Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaka

Kom till mitt öga så jag kan se ditt inre dansa tillsammans
med knuttar av mjukt garn,
och konstruera nyansernas former i små flaskor
med mycket långa halsar
 
Kom tillbaka till min mun så jag kan repetera samma ord
med läpparnas hjälp och tungas mjukhet,
jag ska stycka ett leende med röd färg
och hänga den på livets starka krok
 
Kom till mina armar så kan jag kunna känna hur du kan kramas
med blommor gjorda av tillit,
jag ska bygga en trädgård med olika spår
och lägga den på dina långa fingrar
 
Kom tillbaka till mitt hjärta så jag kan banka lika hårt
som trummorna på den värsta rocken,
jag ska hålla tonernas takt
i minuternas dal
 
Kom till mina fötter så jag kan trampa
lika mycket som en hel golv full av dans,
jag ska resa stora stolpar av drömmar
och fästa de i minernas stora väggar
 
Kom tillbaka, hela du,
jag vill återförenas med din bomull som liknar lukt,
och andas vågornas fria lustar av ditt hav
hela tiden, varje dag
 




Fri vers av Minona
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-26 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona