Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar tåget hem

Jag har för mycket kläder på
Säger hon och knäpper upp min skjorta
Jag låter henne klä av mig
Till huden är bar

Mjuk som en vind
Stryker hon fingrarna längs min kropp
Jag låter henne förföra mig
Till natten blir ljus

Tar tåget hem genom stan
Morgonen efter
I samma kläder hon tog av mig igår
Till tonerna av Tom Paxton

Smärtsamt uppfylld
Av allt som hände då
Ler snett av minnet
Av hennes hud mot min

Kvardröjande. Kittlande.
Berusande. Avslöjande.
Jag luktar av hennes Ralph Lauren
Och min lust.




Fri vers (Fri form) av Poetindisguise
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-26 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetindisguise