Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets prioriteringar kan ibland klyva en människa mitt itu.


UNDER EN TAKÅS I PARIS III

Men nu tyck ja att du håll på å vara lika trånsjuk
som en marskatta på en takås i Paris, förstår  du
inte att ja ä i full färd  med å skriva  min "master-
piece" ?

-Ja ! men då kan du älska me den då, djävla bok-
knullare,för nu sticker jag, för gott !  du är  inget
annat än en inbiten boklus  !  och  självupptagen
egoist,du är ju gift me dina böcker.

Men snälla du !  ja  ska  bara  bli  klar  me de här
kapitlet !

-Jaha !  kapitel å kapitel  du är ett  kapitel  för sig du,
å så där har du sagt nu i evigheter, sen  börjar du
bara på ett nytt kapitel,precis som JAG ! ska göra
nu,med mitt liv,Au revoir !
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-26 22:28



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nu lär det finnas kapitel som aldrig avslutas utan författaren och kapitlet lever lyckliga eller olyckliga i all evighet.
2016-05-26

  gunnnar nylund VIP
Ja, ibland måste man kapitulera å
avsluta sitt kapitel!
2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP