Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En hyllning till min dotter


Ryggen min var bred som en gammaldags la'gårdsdörr

Min högsta dröm var att få en dotter
då min mage var rund och go'
Ryggen min var bred
som en gammaldags la'gårdsdörr

När hon äntligen kom till världen
för länge länge sedan
var min lycka fulländad
så söt så lugn
med spretande smala fingrar

Hon var det finaste jag sett
en liten docka med
det största leendet på jorden
Alltid glad alltid nöjd
med stora blå ögon

Den lilla dockan blev större
alltid lika glad
med strålande humör
Hon blev min lilla prinsessa
med en osynlig krona på hjässan

Idag är hon drottningen
med egna barn
en prinsessa
och en prins
Tänk att de också är
lika kungliga i mina ögon
som min dotter var och är

Lika glada lika fina
som sin mamma
Lika snälla och duktiga
lika leende som sin mor
min dotter Sessan




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 561 gånger
Publicerad 2016-05-27 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP