Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud är kärleken


Kärleken

Kärlek är inte att vara självupptagen, skrytsam & självgod.
Kärlek är att bry sig och älska även om man inte förtjänar uppmärksamhet.
Kärlek är att man kämpar för det goda. Kärlek för mig är Du.

Vi är som Romeo & Juliet, du dog så a jag kan följa dig till paradiset.
"Ta upp ditt kors och följ mig" var dina sista ord.
Du är kärlek, jag väjer att följa dig till paradiset.

Min Kärase

December 2015




Fri vers (Fri form) av DaughterofTheKing
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-27 14:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin definition av kärlek!
2016-05-27
  > Nästa text
< Föregående

DaughterofTheKing