Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det byggs från båda håll

Hennes tårar läker

Hans öppna sår

Hans genuina omtankar

ger Henne åter hopp

kärlek till varandra

...binder dem samman

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-08 20:48



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Gemenskap och trygghet
i varandra
Fint skrivet!
2016-09-09

    ej medlem längre
Fin dikt om återvinningsrundgång :)
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP