Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som viker ifrån det onda,var mans rov måste vara. Esaias


FÖRKUNNELSENS SYNSKA FÖRBANNELSE

Det var en gång,men bara en gång,ett litet barn
som förkunnades av sin skapare att det inte var
som andra människor,ty de äro onda och du är
god,så bliv icke vid dessa, ty de vilja förtära dig,
och göra dig ond.
Detta barn fick bära ett  osynligt  signum av för-
bannelse.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-27 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP