Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blankvers II

Ordlös ringlar ormen lika osedd
genom gräset som ur skrivarns penna.
Etter fyllda drapor lockar sinnet,
fruktat blev det giftet dolt i orden.

© Bosse 28 maj 2016.




Bunden vers (Blankvers) av Bossepoet från Österbotten
Läst 266 gånger
Publicerad 2016-05-28 06:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten