Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I-Apple

Frusna som stilleben
-men fruktlösa
Knappt ens skålen håller oss uppe




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-28 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP