Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text från förra årets Mors dag som förtjänar att läsas igen. Till Ulla


Den andra - morsdagsdikt i återpublicering





En varm tanke på Mors dag
Till alla er som plötsligt blir mor
Som del av ett större kärlekspaket

Små bebisar, förstaglyttare och tonåringar
Gulliga jollrande knyten eller osnutna svärande slynglar.
Ja, vi kommer i många förpackningar.

Ni finns där och kämpar
Heltid, helgtid, varannan vecka
eller något annat mönster.

Ni lyssnar, pysslar, medlar, förstår,
kramar, grälar, söker er roll
tillsammans med oss.

Vi är de lyckligt lottade.
Vi är både barn och bonusbarn.
Livet gav oss två mödrar!



© Birgitta Englund Dimitrova 2015




Fri vers (Fri form) av Klara Ord VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-29 07:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Livgivande.
Skön,tankeställare!
vid skapelsekraftens
Tid.
:)
2016-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP