Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elitloppets söner

Ju mer herrarna pratar om sina pappor desto yngre verkar de
Papporna med, de är verkligt vitala trots att de sedan länge är döda
Herrarna nyktrar till av hyllningarna och av den lite spända stämningen som uppstått

Han med klar radioröst betonar att han bor på femte våningen
Kanske betyder det något jag inte i förstone greppar
En har en lillebror som nu fyller sjuttio
Hann upprepar "yngst och sjuttio"
-Han kommer alltid att vara yngst skrattar en herre i båset framför

Det är sista söndagen i maj och final för årets Elitlopp





Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-29 15:13



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Inget ptroo, här inte
2016-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP