Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAVSSÄLTA.

Doftspår i vinden
tornseglarna kastar
sig ner i grupper

skriker övertonsrikt
jakten är i gång

katten ligger förstenad
öronen bakåtstrukna
nosen i vinkel, vindrätt

syrenbersån har doftflämtande klasar
där tiden har stannat i ett doftavbrott

frågan blir obesvarat, oroande
katten söker sig skugga
det är sommardoft på nytt
doft av gräs med närhet
av din kropp, havssälta

© Bosse 30 maj 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-30 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten