Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liktorn

 

 

en människa
i någon annans skor


blir förhårdnad

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-31 00:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja ... Eller mjuknar och blir ödmjuk, för den förstår vart smärtan sitter...
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP