Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNING OCH KONSEKVENS

För den med  smak  för  omvälvande  sanningar
vars   okända   realism  av  synbar  och  kännbar
substans, som avgörande halt för dess konkreta
tillförlitlighet,förekommer alltid en konkurrens
om vilken halt av sanning som är mest gångbar,
och  som  alltid  endast  kan  bevisas i praktiken.

Det värsta som en vetenskaplig  disciplin kan ut-
sättas för  är  att  den  förvanskas  där  den  som
tror ljuger medan den som vet talar sant.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-31 04:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP